2012. március 4., vasárnap

Mostanában

Az utóbbi egy-két hét részemről karakteralkotás és játék jegyében telt. Játékbeszámoló a Vasteras utcáin kampányblogban olvasható róla, ott Oslin Rim karakterét játszom, napló formában rögzítem én is az eseményeket.
Tegnap játszottam hosszú idő után egy kis MAGUS-t is, kellemesen eltelt a délután. Kimondottan jól esett elővenni a jó öreg Első Törvénykönyvet.
Dolgozgatok a Celtic Age modulon, lassan megérik végre a mesélésre. Ahogy elkezdem mesélni március vége felé, elkezdem kidolgozni a következő kampányom, mely AD&D rendszerben játszódik, és egy tengeri kalandozás lesz, Odüsszeia jelleggel. Lesz egy átfogó történet, és lesznek kisebb epizódok, kalandok is, melyek nem kapcsolódnak (szorosan) a fő cselekményhez.
Egyre kíváncsibban várom a jövő hét szombati Hősök Hajnala 3. szerepjátékos találkozót. A többiekkel megalkottuk karaktereinket, gonosz csapattal vágunk neki a rejtélyes fémpiramisnak. De a modul mellett ami leginkább foglalkoztat, hogy végre megismerkedhetek többekkel az LFG.hu fórumáról. Kívánom, hogy sikerüljön az általam annyira nem favorizált rendszerben játszani egy jót, és megismerhessek pár jó szerepjátékos arcot. Kalandra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése