2012. szeptember 13., csütörtök

Költözés előtt

Mostanában nem nagyon volt miről írnom, mivel elég sok minden lefoglal. Jövő héten szerdán költözöm ki Angliába, így a munkahellyel való szakítás és az ügyintézések közben sok újdonság nem történt szerepjáték téren. Az eltelt pár hétről egy rövid beszámolóra való azért összejött, az következik.
Belekezdtünk egy Star Wars: Saga Edition kampányba, ahol játékosként működök közre, az első alkalmon vagyunk túl, most hétvégén lesz a következő, és egyben az utolsó, amiben részt veszek itt Magyarországon. Utána terveink szerint azért folytatjuk, csak akkor már Skype segítségével leszek jelen. A két alkalomról egy beszámolót összehozok majd, de az már valószínűleg csak később fog megtörténni, előre láthatólag jövő hét vége felé.
Ez a játék meghozta a kedvem ahhoz, hogy kipróbáljam magam mesélőként is a Star Wars univerzumban, ez eddig kimaradt az életemből. A Régi Köztársaság idején mesélek majd, a Mandalóriai Háborúk mentén fut majd a sztori. Egyelőre a dolog viszonylag kezdeti stádiumban van, a történet gócpontjai megvannak, most játékosi handoutok készítése folyik előkészületként, leginkább háttéranyagokat rakok össze tematikusan. A kampány kezdése előre láthatólag késő ősz, december elejére várható, mivel lesz a közeljövőben elég dolgom, és játékosaimnak is hagyok időt a szokásosnál kicsit részletesebb karakter kidolgozására.
A kelta RPG-ről se feledkeztem el, de most kicsit kevesebb idő jutott neki, mint azt terveztem. Az eddig leírtak mellett most a világ négy meghatározó szelleme félkész kidolgozottsági állapotban van, úgy tervezem, hogy majd egyszerre kerül fel róluk leírás.
Egy jó hír (legalábbis számomra), hogy ráakadtam egy szerepjátékos klubra, akik meglehetősen közel lesznek hozzám odakint, így úgy néz ki, hogy a lehetőség adott lesz a kinti játékokra is. Próbálom felvenni velük a kapcsolatot, hogy mi a helyzet, vannak-e játékok. Kíváncsi vagyok, milyen az ottani szerepjátékos élet, és milyen típusú játékosokkal hoz össze a jószerencse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése