2011. október 8., szombat

True Blood Season 4.

Hatalmas nyári elmaradásom pótolom az utóbbi napokban, nekiveselkedtem a True Blood negyedik szezonjának is. A posztírás pillanatáig 7 epizódon vagyok túl, ez még a mai nap során 8-ra hízik.
Meg kell mondjam, nagyon pozitív csalódás nekem ez az évad. A tavalyi cselekményért jórészt nem voltam oda, az idei viszont eddig elismerő hümmögéseket váltott ki belőlem. Szépen kavarják a dolgokat, kellemes csavarokat tálaltak, már rögtön az elején is (kérem szépen, Bill ekkora játékos?).
Igazából, ha nem dolgoznék, és nem lenne millió dolgom minden nap, akkor ez az évad nálam maximum két este alatt végigpörgött volna, így marad a kb. egy epizód/este lebontás. Annyi baj legyen, így még egy kicsit érdekesebb is!
És újra kedvet kaptam végre egy jó kis WoD-ot játszani, akár halandókkal, akár vámpírokkal. A többi verzió nekem nem zsánerem, de most ebből a kettőből bármelyiket bevállalnám, de ezúttal játékosként.
Tényleg, ha már WoD, és ha már blog... Ha megtalálom, felteszem legjobban sikerült karakterem előtörténetét ide. Életem eddigi legjobb szerepjátéka fűződik hozzá, sok munkám volt az előtörténetben, ami magában 7 oldalra rúgott. Utána jó pár játékülés eseményeit megörökítettem, folytatva a karakterem előtörténetét, az ő szemszögéből leírva az eseményeket. Szóval, ha megvan még, akkor egy kisebb novella kerül fel a jövő hét során ide, kíváncsi leszek a véleményekre!

3 megjegyzés:

  1. Bevallom, picit meglepődtem, amikor megláttam a címben a True Blood címet. Könyvtárban dolgozom és talán ezen rossz beidegződés miatt bennem sajnos már kialakult egy leírhatatlan ellenszenv a "vámpíros könyvek" felé. Régen nagyon szerettem a VtM-et, majd később a VtR-et (ami szerintem fényévekkel jobb), aztán jött a Twilight és mindent borított. Azóta a tudományos-fantasztikus-fantasy részlegünk túlnyomó része vámpíros szerelmi sztori. Szinte hihetetlen, hogy majd' minden héten jön valami új vámpíros cucc, ahol megy az intrika, de a fő vonal mindenképpen a szerelem. Na, de, hogy on is legyen és ne csak fröcsögjek (ráadásul a sorozatból nem láttam semmit, csupán a könyvek hátulját szoktam megnézegetni), imádom a karakter ihlette novellákat :) . Vagyis jöhet és várom ezerrel :) . Én hasonlón töröm a fejem L5R ügyben.

    VálaszTörlés
  2. Áhh a kaszkadőr! :) Az tényleg egy nagyon jól sikerült karaktered. Nagyon szerettem azt a kalandot játszani, nekem is olyan karakterem volt ott, amit kedveltem! :)

    VálaszTörlés
  3. dex, szívből ajánlom a True Blood sorozatot. Nagyon jó feelingje, a szerelmi rész megvan, de nem viszik túlzásba, annak is leginkább a hm... fizikai része jelenik meg sokszor.
    Chris, igen, a kaszkadőr! :) Most megpróbálom megkeresni, aztán megy ki post formájában, ha megvan.

    VálaszTörlés